Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 серпня 2009, 11:57 Інше
У Києві прибиральниця зламала на голові грабіжника заряджену рушницю
У Києві прибиральниця зламала на голові грабіжника заряджену рушницю

Джеймс Бонд зі шваброю. У Києві прибиральниця відібрала у грабіжника заряджену рушницю і зламала її об його спину та голову. Зловмисник намагався пограбувати офіс, де працювала жінка. Упоратися з нападником молодиці допоміг охоронець.

Прибиральниця Світлана прийшла на роботу близько 6-ої вечора, згадує охоронець Юрій. Почала поратися у коридорі офісу. Щоб не заважати, він перейшов до іншої кімнати.

Юрій, охоронець: «Только ушел в зал, слышу такой страшный крик: «Юра! Юра!» Подбегаю: ружье, человек в маске в дверь лезет. А она, Света, держит рукой дверь, а другой – ружье, ствол. И его, как бы, прижала к двери немножко».

Хук справа, аперкот з коліна - він колишній офіцер, але рушницю було не відняти. Тоді охоронець вдався до старого прийому.

Юрій, охоронець: «Палец, около глаза я палец начал ему толкать. Чтобы он руку освободил от ружья».

Світлана рушницю відібрала. А боротьба чоловіків досягла апогею. Охоронець згадує: відчув, що втрачає свідомість – далася взнаки операція з видалення правої легені.

Юрій, охоронець: «Я говорю: «Света! Бей прикладом по спине!» Она два раза ударила, приклад сломался. А он по-прежнему вырывается. Я говорю: «По голове бей». Она по голове два раза ударила. Я чувствую, он ослаб немножко».

Побитого нападника знерухомили скотчем. Тут таки прибули правоохоронці і відвезли лиходія до райвідділку. 6 років тому він працював у цьому офісі, але керівник фірми повівся з ним нечесно, бідкався грабіжник на допиті. Увесь цей час носив у душі образу. І от вирішив поквитатися.

Ірина Біба, помічник керівника Солом’янського РУ міліції: «У зловмисника, окрім рушниці та робочого приладдя, вилучено ще картки казино. Можливо, саме неконтрольований азарт, великий програш штовхнули 50-річну людину на тяжкий злочин».

Події нападу їй згадувати боляче - героїня-прибиральниця зі «Свідком» спілкуватися відмовилася.

Прибиральниця: «Якщо Юрію хочеться виступати у ролі Джеймса Бонда, то мені ні. Мій вчинок – це був учинок, тому що від цього залежало моє життя. Мабуть тому я так і вчинила. Але я мирна людина».

Затриманий перебуває під вартою. У нього вилучили розламану заряджену рушницю, болгарку, ломик, викрутку та відмичку. Чоловіка судитимуть за розбійний напад. Світить за таке 7 років. //Дмитро Ільчук, Ігор Молчанов, Ірина Біба, НТН