Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 липня 2009, 10:08 Інше
У Львові контролери у трамваї побили пасажирку
У Львові контролери у трамваї побили пасажирку

Співробітники ж комунального підприємства запевняють - жінку не били. Просто намагалися отримати від неї штраф за безквитковий проїзд. А ще скаржаться - жіночка виявилася «зайцем», що кусається. Пані Люба стверджує, що мала проїзний документ. Відтак чого прискіпалися контролери, не розуміє. Пасажирка каже - трамвай у неділю вранці був пустий, то ж їй здалося, що перевіряльники хочуть її пограбувати. Коли пригрозила, що викличе міліцію, ті, а це були чоловік та жінка, накинулися на неї.

Любов Трасковська, постраждала: «Почали сильно бити. Бити, удари в голову посипалися, в лице, ота частина – мене все болить, ніс… І жінка почала мені руку виривати, сумку, а цей мене бив мужчина, отой контролер, бив так по-садистському. Копав ногами в кисті ніг».

Ця поїздка закінчилася для побитої пасажирки лікарняним ліжком.

Олег Кобилецький, нейрохірург 8-ї Львівської міської клінічної лікарні: «Загальний стан помірної тяжкості. Діагноз – закрита черепно-мозкова травма. Струс головного мозку».

Усе це наклеп – стверджує контролер Олег. Пасажирку ніхто не бив. Вона їхала зайцем, її квиток був двічі закомпостований.

Жіночка спочатку погодилася сплатити 20 гривень штрафу. А згодом вихопила і гроші, і квитанцію. Власне, останню контролери намагалися відібрати. Адже це еквівалент їхнього заробітку.

Олег Григорчук, контролер: «От вона сиділа на кріслі, я собі злапався за два крісла і її не випускав. До даного часу, поки вона нам не віддала квитанцію і не випустила з руки з 20-ма гривнями».

Контролер каже - пасажирка лаялася, плювалася і навіть кусалася.

Олег Григорчук, контролер: «Дана пасажирка, я кажу, взяла мене вкусила за руку. Вона, маєте, в мене навіть є знак, що то є вкушено».

У комунальному підприємстві «Львівелектротранс» інцидентом здивовані. Кажуть – зазвичай саме контролери стають жертвами пасажирів. Агресивні «зайці» можуть і образити, і побити контролера.

Володимир Карпа, в.о. керівника КП «Львівелектротранс»: «На такі порушення міліція практично не виїжджає. Ми стараємося таких самі здавати, якщо є така можливість. А часом контролери самі відпускають безбілетного пасажира, щоб не було зайвих конфліктів».

Тепер, хто кого образив і побив, має з’ясувати міліція.

Денис Харчук, керівник відділу ГУ МВС у Львівській області: «Матеріалі знаходяться у дільничного інспектора. І розглядається питання про притягнення до відповідальності цих кондукторів».

Вікторія Балицька, Михайло Заярнюк, Львів, НТН