Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 липня 2009, 13:43 Інше
Через ревнощі мало не вбила колишнього чоловіка та його подружку
Через ревнощі мало не вбила колишнього чоловіка та його подружку

Ганна, затримана: «Четыре года прожить вместе. Собирались пожениться в октябре, ну, это, как он говорил».

Не судилося. Зі своїм нареченим Ігорем жінка навряд чи коли-небудь стане на весільного рушника. Вони жили у цивільному шлюбі кілька років. Ганна його дуже кохала. Її двоє малюків, що зростають без батька, також швидко звикли до Ігоря й навіть почали називати татом.

Як грім з ясного неба для жінки була звістка, що чоловік уподобав іншу.

Віталій Перепелиця, керівник Кременського РВ міліції: «В последнее время жизнь их не сложилась. Он ушел от неё. Ну, переодически они всё-таки продолжали встречаться».

Того трагічного вечора Ганна зателефонувала Ігореві, хотіла зустрітися. Утім розмова не склалася. Вони знову посварилися.

Тоді жінка вирішила втамувати душевний біль алкоголем. Та не допомогло. По півночі молодиця викликала таксі й поїхала до коханого. Він дверей не відчинив.

Віталій Перепелиця, керівник Кременського РВ міліції: «Она взяла, нашла во дворе дома палку, начала выбивать все окна, после чего всё-таки выбила дверь, ворвалась в дом».

Ганна, затримана: «Я увидела, когда она застилала мою постель там, где я с ним ложусь спать. А когда я зашла в дом, он был в одних трусах, и она была в футболке».

Від побаченого жінка скаженіла. Вона схопила шмат шибки й почала бити ним у живіт коханого та його подругу. Переляканий і поранений Ігор прибіг до будинку родича й викликав швидку.

Борис Приходько, заввідділу Кременської районної лікарні: «Оба поступили в тяжёлом состоянии с признаками внутреннего ранения брюшной полости, с внутрибрюшным кровотечением».

Тепер їхнім життям нічого не загрожує. А ревнивицю правоохоронці затримали. Проти неї порушили кримінальну справу, інкримінують спробу вбивства.

Ігор за жінкою навряд чи сумуватиме. А ось двом малюкам кілька років доведеться мешкати з бабусею.

Марина Борисполець, Тетяна Погукай, НТН