Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 липня 2009, 12:32 Інше
У Чернігові виявили підпільну залу гральних автоматів
У Чернігові виявили підпільну залу гральних автоматів

Правоохоронці отримали інформацію, що попри заборону грального бізнесу, в самому центрі Чернігова продовжують працювати однорукі бандити.

Мовляв, господиня одного з місцевих барів обладнала в підвальному приміщенні кімнату і встановила там кілька автоматів. Аби туди потрапити, потрібно було назвати пароль.

Андрій Бичок, керівник сектора Чернігівського МВ міліції: «Люди приходили до закладу, дзвонили дзвінком, і їх запускали під ключ. Вони там грали».

Коли прибули міліціянти, там було замкнено. Працівники бару запевняли, що внизу лише складське приміщення. Тоді правоохоронці вирішили трохи почекати та взялися перевіряти документи на кафе. Вже за годину із підвалу почулися крики.

Андрій Бичок, керівник сектора Чернігівського МВ міліції: «Було чутно крики людей – відчиніть нам, ми хочемо вийти. Хазяйка сказала, що там немає нікого. Ми настояли на тому, щоб вони відчинили двері».

У підвалі міліціянти побачили близько двох десятків відвідувачів та п’ятнадцять гральних автоматів. Людей одразу ж відпустили, а всіх «одноруких бандитів» вилучили.

Тепер їх подальшу долю, як і долю господині бару, вирішуватиме суд.

Андрій Герко, Наталія Човпило, Віталій Савенко, НТН