Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 липня 2009, 10:16 Інше
Так хто ж стріляв біля столичного ресторану? Розслідування «Свідка»
Так хто ж стріляв біля столичного ресторану? Розслідування «Свідка»

Нагадаємо, вона лунала в суботу близько одинадцятої вечора. В результаті інциденту ніхто не постраждав. У причетності до бешкету звинувачували Ющенка-молодшого, але ця інформація мало схожа на правду. Ресторан української кухні, де стався інцидент, відвідує тільки столична еліта.

Світлана Михайлівна, мешканка м. Києва: «В этом ресторане у меня муж играет в теннис с генералами. Они иногда приезжают здесь поужинать. Здесь публика солидная. Очень крутые».

Того вечора в теніс не грали, але круті були. Святкували ювілеї колишній заступник міністра з надзвичайних ситуації Олександр Капітула і київський бізнесмен Валі Багіров. Очевидці згадують: конфлікт між ними спалахнув на стоянці.

Приховане знімання: «Не разминулись на парковке ребята. Он выезжал, жена Капитулы выезжала. Он, типа, подрезал его. А дальше началась ссора».

Бізнесмен дістав пістолет із гумовими кулями і зробив кілька пострілів у супротивника.

Приховане знімання: «Это Капитула был. – Капитула? – Да! Видите ли, в него стреляли. А выстрелы были буквально в воздух. Два, три, но не девять».

Олександр Капітула не постраждав. Працівники ресторану зателефонували 102. Правоохоронці з`ясували: бізнесмен, який стріляв в екс-замміністра, дозвіл на пістолет із гумовими кулями мав. Стріляв дійсно у повітря.

Наступного дня деякі ЗМІ оприлюднили інформацію, що до сутички причетний син президента – Андрій Ющенко. Міліція спростовує.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва: «Один сказав: я відомий журналіст. Інший сказав: якщо я відомий журналіст, то я – син президента. Поки що в жодному якомусь поясненні, які відібрали працівники міліції, немає згадки про Андрія Ющенка».

На запитання, чи таки був того вечора у ресторані син голови держави, очевидці стрілянини реагують емоційно.

Приховане знімання: «Это был Андрей Ющенко или нет? - Ну, ужас, ребята, вы смеетесь? Какой Андрей Ющенко?»

Дмитро Ільчук, Віталій Савенко, Олександр Кругликов, НТН