Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 червня 2009, 10:34 Інше
Потрапив за адмінпорушення на 15 діб, а розповів про вбивство
Потрапив за адмінпорушення на 15 діб, а розповів про вбивство

Таке міліціянти чують не часто. Каятися в убивстві до райвідділку прийшов Юрій. Каже: позбавив життя рідного брата ще сім років тому.

Юрій, затриманий: «Я подошел, он стоял сзади, подошел с молотком, нанес ему два удара сзади. Мама это все видела. Но я сказал, чтобы она никому не говорила».

Вона мовчала, бо й самій діставалося від сина. Він був ледар і пияка.

Юрій, затриманий: «Я сначала выкопал яму, замотал его в одеяло. Так получилось. Потому что он маму обижал, забирал пенсию. Бывало, из дома выгонял».

Він розповідав про все детально. Правоохоронці знайшли тіло в кінці городу.

Олександр Красиловський, керівник Первомайського МВ міліції: «Указывает место, где он его похоронил. Выехав на место и произведя раскопки, мы находим там труп. Но исходя из того, что видели по останкам человека – телу, костям черепа, явно не состыковывалось с той версией».

На трупі не було жодних слідів насильницької смерті. Тож міліцянти взялися ще раз допитувати Юрія. Виявилося, розповідь про вбивство – маячня. Брат помер власною смертю. Він просто вкотре напився й отруївся алкоголем. А поховали чоловіка без вшанування, бо грошей на це в родини не було.

Та й не надто його любили. А Юрій узявся вигадувати з власних міркувань.

Олександр Красиловський, керівник Первомайського МВ міліції: «Он объяснил, что просто хочет в тюрьму».

Юрій, затриманий: «Нет жилья, нет работы, плохо сплю, ничем не питаюсь, хожу по мусорникам, по ящикам».

За ґратами він уже сидів три роки. Через злидні готовий туди ще раз. На найближчі п’ятнадцять діб його мрія здійсниться.

Олена Ткаченко, Владислав Гнатенко, НТН