Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 червня 2009, 09:35 Інше
У Сквирі затримали навіженого, що кидався з ножем на людей
У Сквирі затримали навіженого, що кидався з ножем на людей

По обіді до міліції зателефонували мешканці села Кожанки і повідомили про різанину на центральній вулиці. За словами постраждалих, невідомий зненацька накинувся на них. Все відбулося миттєво. Двоє парубків навіть не встигли зрозуміти, що діється, як нарвалися на ніж.

Микола Драгушинець, дільничний інспектор: «Він наніс поріз на руці гострим предметом. Другий був травмований, мав проникаюче поранення в область живота».

Хлопці добре запам’ятали нападника. Кажуть, конфлікт з ним виник ще вранці біля забігайлівки. Однак тоді обійшлося без наслідків. Запам’ятали селяни і номер авта, на якому лиходій утік. Невдовзі підозрюваний «Фіат» побачив громадський помічник дільничного.

Леонід Грицаєнко, помічник дільничного інспектора: «Потихеньку поїхав за ним на власному автомобілі. Я його провів до села Малополовецьке, перетелефонував дільничному інспектору і вказав місце знаходження».

Злочинця вели аж до Сквири. Там і схопили. Чоловік 34-ох років в усьому зазнався. Каже, конфлікт спалахнув через дівчину, з якою намагався познайомитися. Його побили, то ж вирішив помститися. А коли усвідомив, що накоїв, - злякався.

Підозрюваний: «Если бы у меня не было судимостей, я бы никуда не бежал. Просто я эту прожарку уже прошел».

Затриманий розповів, що живе за поняттями, а тому про свій вчинок не шкодує. На запитання, чи гризе його сумління, відповідає з посмішкою.

Підозрюваний: «Мучает чуть-чуть, что на рыбалку поехал. Надо было никуда не ехать, и ничего не было бы».

Тепер чоловік знову сяде за ґрати, де вже відсидів 7 років за аналогічний злочин.

Олександр Дем’янчук, Дмитро Денисов, НТН