Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 червня 2009, 11:43 Інше
Справжній карцер улаштував син рідному батькові-інваліду
Справжній карцер улаштував син рідному батькові-інваліду

Раніше Сергій працював гірником на одній з луганських копалень. Після нещасного випадку на роботі став інвалідом і майже не пересувався. Мешкав сам. Іноді приїздив син. Цього разу молодий чоловік після гостин у батька прихопив з собою його документи, банківську пенсійну картку. При цьому зачинив батька в квартирі і спокійнісінько поїхав до сусідньої Донеччини.

Антоніна Тройська, сусідка: «Приедет сын – деньги забирает и поехал. А он это… Мы ему есть с соседкой на веревочке давали и все. Носила есть ему – три раза таблетки покупала. В пакетик, что могли, передавали. Ключи забрали, он никак не мог открыть. И племянница приходила, он не мог отрыть, его закрыли».

10 днів сусіди передавали чоловікові харч та ліки на мотузці. Все сподівалися, що повернеться син. Та марно. Довелось викликати рятувальників. Ті увійшли до помешкання лише через балкон.

Дмитро Авескулов, керівник Антрацитівського РВ МНС України в Луганській області: «Дверь невозможно было отрыть. Поэтому было принято решение привлечь сотрудников скорой помощи, в таких ситуациях человеку может быть плохо. Поднялись наши сотрудники, спустили. Врачи его посмотрели».

За фактом неналежного догляду за інвалідом ведеться слідство. А постраждалий знайшов притулок у племінниці і намагається зв’язатися з сином. Але телефон молодика не відповідає.

Євген Соломін, Микола Рижченко, Луганська область, НТН