Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 червня 2009, 12:00 Інше
Товариші не додумалися врятувати свого друга. Той повісився
Товариші не додумалися врятувати свого друга. Той повісився

Тіло парубка знайшли перехожі - лежало біля трансформаторної будки. На шиї були сліди від мотузки. Тож правоохоронці відразу подумали – молодика задушили.

Геннадій Бахтизін, керівник Ленінського РВ міліції: «По внешним признакам было похоже, что неизвестный стал жертвой преступления».

Особу загиблого встановили швидко. Ним виявився 20-річний місцевий мешканець. Персона в районі відома – за свій молодий вік вже встиг побувати в буцегарні.

Версій його загибелі було кілька. Та висновок судмедекспертів став несподіванкою – парубок вкоротив собі життя.

Тоді правоохоронці почали шукати товаришів загиблого. Ті розповіли – у день своєї смерті хлопець посварився з коханою. Вочевидь, це і стало причиною суїциду. А от поведінку товаришів загиблого важко пояснити.

Геннадій Бахтизін, керівник Ленінського РВ міліції: «Знакомые, которые находились с ним в одной компании, обнаружили через некоторое время повешенного возле дома. Чтобы не привлекать внимание соседей, сняли его с дерева и перенесли труп на пересечение улиц, трансформаторной будки».

Вони хотіли викликати швидку, але не склалося. Слідство встановить, чому цього не зробили на місці самогубства.

Далі правоохоронці вирішуватимуть, чи відповідатиме хтось за смерть парубка, якому, ймовірно, ще можна було допомогти.

А от проти іншого мешканця Луганська таки порушили кримінальну справу. 24-річному Петру загрожує 15 років тюрми за навмисне вбивство.

Олександр Оболонков, старший дільничний Жовтневого РВ міліції: «Прибыв на место, мы сразу двинулись к одному из подозреваемых лиц, который совершил данное преступление, на улицу Вокзальную. Ну, это недалеко, метров 50 отсюда».

Все сталося у розпал грандіозної гулянки. Пили троє чоловіків і жінка. За кілька годин встигли розпити два літри самогону.

Сиділи в хаті 62-річного Миколи Пантелеймоновича. Розмовляли про минуле: чоловіки згадували, як відбували роки у буцегарні.

Зненацька спалахнула сварка. Петро почав копати пенсіонера ногами, а по тому перерізав горло. І спокійно пішов з хати. Втекли й інші свідки події. Тіло вбитого знайшла сусідка, яка почула галас. Одразу викликала міліцію.

Олександр Оболонков, старший дільничний Жовтневого РВ міліції: «Зайдя в комнату с фонариками, так как света здесь нет, обнаружили убиенного Горбунова с перерезанным горлом и лицом, потыканным вилкой».

Картину вечора правоохоронці відтворили одразу. На столі - недоїдки, пляшки з-під горілки, стіни в крові. Знайшли й самовидців події.

На допиті вони розповіли все, як було. Одразу затримали й лиходія. Критися він і не думав, бо навіть від похмілля не відійшов. Нині він в ізоляторі, чекає на вирок суду.

Олена Ткаченко, Тетяна Погукай, НТН