Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 травня 2009, 12:45 Інше
У Херсоні розпочали демонтувати вуличні гральні автомати
У Херсоні розпочали демонтувати вуличні гральні автомати

Відсьогодні щодня спеціальна комісія демонтуватиме розважальну техніку. На відміну від власників автоматів та азартних містян, неазартні радіють.

Людмила Калабанова, мешканка міста Херсона: «Ну, что ж это – дитю дали полтинник на пирожок, а он тратит тут. Это нехорошо. Я считаю, что не нужны игровые автоматы нам».

Олександр Тишкевич, мешканець міста Херсона: «Дорогу переходишь – игровой автомат, чуть прошелся – игровой автомат, ну, не автоматы, а залы. Мне просто это не нравится. И для моего будущего, для детей моих не хотелось бы, чтоб они играли».

Демонтують одне гральне місце за 2 години.

Євген Ткаченко, інспектор МНС: «Дана палатка встановлена з порушенням правил пожежної безпеки, а саме відстань між палаткою та житловим будинком має бути більше 10 метрів. Також видно наявні порушення електромонтажу. І ми маємо багато запитань до підприємця стосовно дозвольних документів від держпожнагляду».

Такими темпами сподіваються впоратися за місяць, потім візьмуться за гральні зали.

Володимир Сальдо, міський голова міста Херсона: «Розпочали роботу по звільненню херсонських вулиць від всіх цих і ромашок, і незаконно встановлених автоматів. Другий етап - будуть вбудовані приміщення, гральні зали».

План максимум - винести всі законно оформлені автомати за місто. Проте на створення місцевого Лас-Веґаса потрібно не менше 5-ти років.

З Херсона Олена Ваніна, Андрій Тарановський, НТН