Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 травня 2009, 12:13 Інше
Жінка звинувачує бізнесмена у вбивстві сина та побитті її самої
Жінка звинувачує бізнесмена у вбивстві сина та побитті її самої

ДТП за участі «Мазди» та велосипедиста закінчилася трагічно для останнього. А 7 років по тому матір загиблого також зустрілася із тим таки водієм. В результаті жіночка опинилася на лікарняному ліжку.

Любов Андріївну ми знайшли в районній лікарні. Вона їхала порати город, а потрапила у шпиталь. Каже, її віддухопелив місцевий фермер. Жіночка пригадує, п’яний кривдник сідав до машини і мав намір кудись їхати. Тож вирішила йому зауважити.

Любов Роздільна, постраждала: «Я побачила, що він страшенно п’яний. Я йому кажу: «Іване, що це ти робиш? Хіба так можна? Ти знову п’яний і знову їдеш на машині». Він тоді хватає сапку з рук, перекидає через дорогу у двір до людей, а мене хватає за плечі і штовхає на асфальт. Він тоді мене схопив ззаду за шию, там була огорожа. Він мене через огорожу перевернув і каже: «Я тебе тут, с..ка, виє..бу. І почав толкати мене головою об шось».

У міліції нам розповіли іншу історію. Мовляв, призвідниця - жінка. На думку очільника місцевого відділку, причина конфлікту – ДТП семирічної давнини, яку розслідують і досі. За матеріалами справи загиблий велосипедист був п’яний і сам упав під колеса автівки. Рідні ж твердять, висновки сфабриковано на користь винного водія.

Микола Довбиш, керівник Козельщинського РВ міліції: «Вона пройшла сначала, а потім вернулася обратно, затіяла з ним сварку, обвинила, що він п’яний за кермом. Там повністю зібрана доказова база. Вона почала розмахувати сапкою. Він відштовхнув її, вона впала. Після чого вона написала заяву і навмисно лягла в больницю».

Лікарі ж кажуть, селянка таки хвора.

Роман Матюша, невропатолог: «Закрытая черепно-мозговая травма, сотрясение мозга. В настоящее время по сравнению с состоянием, с каким она поступала, идет положительная динамика, но больная нуждается в стационарном лечении: постельный режим и медикаментозная терапия».

Тепер Любов Андріївна одужує і має намір шукати правди у вищих інстанціях. Та щось довести їй буде тяжко.

Микола Довбиш, керівник Козельщинського РВ міліції: «Всі свідки опитані, повністю матеріал зібраний. Там особисті неприязні відносини. Та усматрюється стаття 125 - навмисне причинення тілесних ушкоджень. А ця справа тільки через суд».

Надія постраждалої - єдиний свідок, котрого налякали звільненням. Проте, каже жінка, чоловік наважиться таки розповісти правду. Та чи допоможе це і скільки ще триватиме розслідування - невідомо.

Олександр Дем’янчук, Ігор Молчанов, НТН