Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 травня 2009, 11:43 Інше
За симпатію до чужої дружини ледь не поплатився життям
За симпатію до чужої дружини ледь не поплатився життям

Пораненого 21-річного молодика привезли до Яворівської центральної лікарні. За його життя медики боролися цілу ніч. Операція тривала сім годин.

Михайло Антонишин, заступник головного лікаря Яворівської ЦРЛ: «Стан його був важким. З проникаючим пораненням грудної клітки. Стан важкий. Пішли на оперативне втручання. Було не тільки проникаюче поранення грудної клітки, діафрагми і лівої долі печінки. Хворому була надана кваліфікована медична допомога».

Доки лікарі рятували життя молодикові, міліцянти шукали його кривдника. Ним виявився сусіда постраждалого.

Руслан Домніцак, керівник Яворівського РВ міліції: «На побутовому рівні між даними громадянами виник конфлікт, під час якого громадянин спричинив дані тілесні ушкодження. В процесі перевірки було встановлено, що мотивами стали ревнощі особи до потерпілого. Оскільки даний громадянин приревнував свою дружину до потерпілого».

Правоохоронці затримали ревнивця. Він твердив - сусіда давно задивлявся на його кохану. А того вечора був уважний над міру.

Затриманий: «Це вже було довше. Постійні сварки в сім`ї через втручання його в сім`ю. Вдень виникла сварка між ним і дружиною, ну, і пізніше він тримав її за руку».

Такого зухвальства чоловік не витримав і вхопив ножа. Нині постраждалий одужує. Медики кажуть: організм молодий, швидко поновлюється.

А ось ревнивець тепер в ізоляторі тимчасового тримання. Проти нього вже порушили карну справу. Інкримінують замах на вбивство.

Уляна Сенько, Юрій Котоус, Львівська область, НТН