Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 травня 2009, 11:01 Інше
Так хотів повернути колишню дружину, що ледь не застрелив її
Так хотів повернути колишню дружину, що ледь не застрелив її

Людмила була впевнена, що розв’язала свій любовний трикутник. Щасливе життя з останнім чоловіком не склалося. Тож без вагань подала на розлучення. Чоловік благав повернутися, а вона вже жила з іншим.

Іван, затриманий: «Я уже год не сплю, не ем, не могу себя чувствовать нормально. У меня сердце, душа разрывается на части».

Зрозумів – благання не допоможуть. Тож замість любові прокинулася ненависть. Взяв пістолета й пішов на ринок, де працювала кохана.

Віталій Говорун, перший заступник керівника Вознесенського МВ міліції: «Хотел с ней сначала побеседовать, но в результате беседы у них возник скандал, после чего он сильно в душевно-нервном сотоянии достал и начал наносить выстрелы в область головы».

Людмила, постраждала: «Присідаю от так, прихиляюся, затуляю руками голову, і він в упор в голову випустив три кулі».

Коли побачив, що жінка ще рухається, кинувся добивати ногами. Спинили його випадкові свідки любовної драми. Нападникові вдалося втекти. Його й не наздоганяли – допомагали закривавленій жінці.

Юрій Григоренко, лікар Вознесенської районної лікарні: «Потерпевшая поступила в состоянии средней тяжести. Два огнестрельных ранения в области головы и одно в области задней поверхности шеи».

В лікарні її одразу поклали на хірургічний стіл. Проте видалити вдалося тільки одну кулю.

Людмила, постраждала: «Одна осталася, ще пішла ось, попід глазом, остановилася возлє нерва, отут, возлє кості. А одна тут тоже, возлє нерва, не можуть достать. Дві кулі в мені, получається».

Зброя, з якої стріляв герой-коханець, хоч і пневматична, але небезпечна. Кульки вилітають із неї з початковою швидкістю 115 метрів за секунду.

Сергій Нікітін, керівник сектору УМВС України в Миколаївській області: «Для того, чтобы представить, какие повреждения получила женщина, выстрелим в фанеру, толщиной около 5 мм, с расстояния полметра. Мы видим, что данный пистолет очень легко пробивает эту фанеру».

Стрільця ж довго не шукали. Вже за годину його на шляху до Миколаєва затримали ДАІвці.

Віталій Говорун, перший заступник керівника Вознесенського МВ міліції: «Возбуждено уголовное дело в отношении ее сожителя по статье 296 части 4 и проводятся следственные действия».

Навіть із камери слідчого ізолятора коханець дістає жінку - набридає дзвінками. І зовсім не любовними.

Людмила, постраждала: «Скидає кучу СМСок, дзвінків, що все равно я її не оставлю в спокої, все равно уб’ю».

А от міліціянтам клянеться у вічній любові до своєї жертви.

Іван, затриманий: «Я эту женщину любил до безумия, любил, люблю, и жить не хочу».

Подумати про почуття в Івана буде час. Його можуть відправити за ґрати на сім років.

Олена Ткаченко, Владислав Гнатенко, НТН