Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 травня 2009, 11:02 Інше
Директор підприємства довів пенсіонера: чоловік вирішив відомстити підпалом
Директор підприємства довів пенсіонера: чоловік вирішив відомстити підпалом

Петро Солобай, заступник директора підприємства: «Стояв тут директор, тут сидів я, тут жінки наші сиділи. Дістав пляшку цю з рідиною і начав поливать на директора, директор відступив від нього на 2-3 кроки».

Довели. Так пояснює свої дії обурений працівник. Він пропрацював зварювальником на різних підприємствах Полтавщини понад 20 років. Майже втратив зір. Коли настав час оформляти «пільгову» пенсію - Павло пішов збирати документи.

Павло, звинувачений: «Більше ніж два місяці я добивався довідок, які вони усердно мені обіцяли надати в якийсь певний термін. але чомусь їх не давали. Прийшлось мені знову й знову до них приїжджають, знову їм напоминать, а вони тоді начинали ухиляться, всякі відмовки і в кінці-кінців вони мені надали ці довідки невірні».

Коли чоловік пішов до директора, аби пояснити, що довідки не вірні, той сказав, що інших ніхто не надасть. Обурений такими діями колишній працівник витягнув з сумки заготовлену пляшку бензину і облив ним керівника. Та почав погрожувати, що підпалить. Утім, свій замисел чолов’яга так і не виконав. Його витягли з кабінету кілька свідків події.

Володимир Пасічко, співробітник Київського РВ міліції в місті Полтаві: «Наявність в діях даного громадянина ознак складу злочину, передбаченого частиною 1 статті 129 Кримінального кодексу України, це погроза вбивством. Зважаючи на це, була порушена кримінальна справа. За свої дії майбутній пенсіонер може бути притягнутий до відповідальності у вигляді арешту на срок до 6 місяців, або обмеженням волі на срок до двох років».

Пенсіонер свого таки домігся, довідки йому врешті видали. Але якщо чоловік потрапить за грати, то там вона навряд чи йому знадобиться.

Марина Борисполець, НТН