Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 травня 2009, 09:49 Інше
Львівські дворики небезпечні для закоханих!!!
Львівські дворики небезпечні для закоханих!!!

Святослав із дівчиною вирішив попоїсти в одному із львівських двориків. Раптом з вікна на другому поверсі виглянув чоловік. Молоді люди не зчулися, як пролунав постріл.

Святослав Процик, постраждалий: «Громадянин той якраз вікно відкрив і крикнув у нашу сторону, що то вам тіпа не любовний дворик, дістав рушницю і вистрілив».

Збагнув, що накоїв, сів у власне авто й кинувся тікати. Та вже незабаром потрапив до міліції. 46-річний чоловік виявився водієм таксі. Під час затримання він був п‘яний. Цим і пояснив свій дикий вчинок.

Ігор Федаш, заступник керівника відділу Личаківського РВ міліції м. Львова: «Казав, що він великий мисливець і хотів налякати і стрілити в землю, але промахнувся. Каже, що голосно розмовляли, він працює водієм таксі і вони не давали йому можливості заснути».

Дріб влучив хлопцеві в ногу. Тепер він приходить до тями у хірургічному відділенні львівської лікарні. Лікарі запевняють – до весілля заживе.

Андрій Цвих, керівник хірургічного відділення львівської лікарні: «Ті поранення не загрожують ні життю, ні функції ноги».

А от неадекватна поведінка загрожує водієві таксі в‘язницею – від 7 років. Поки що горе-мислився відпустили: він дав зобов‘язання про невиїзд.

Вікторія Галицька, Михайло Заярнюк, Львів, НТН.