Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 квітня 2009, 08:37 Інше
Справжню дуель на ножах влаштували пенсіонери на Черкащині
Справжню дуель на ножах влаштували пенсіонери на Черкащині

Та якось бездоганну репутацію зіпсували 63-річний і 76-річний дідусі. З їхньої кімнати лунали крики. Коли працівники прибігли, старі лежали в калюжі крови.

Лікар: «Визвали скору. Отут вона стояла. Їх обох вкинули в машину і повезли».

Вадим Козловський, головний лікар Смілянської лікарні: «Знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, з’ясовували між собою відносини і нанесли один одному ножові поранення черевної порожнини. Обидва хворі, знаходяться у тяжкому стані, і були доставлені в хірургічне відділення, де в ургентному порядку були виконані операції».

Про різанину медики одразу сповістили правоохоронців. На місці вони взялися з’ясовувати, чому пенсіонери взялися за ножі. Інші мешканці інтернату тільки здогадуються про справжні причини.

Ніна Іванівна, мешканка інтернату: «Чорт їх знає, за що вони. Це ж вони тільки знають. Ну, отой Іван, він придеркуватий, він до кожного придерався. Може, до цього сікався, а він не схотів терпіти. А за що, Бог святий знає. Понапивалися».

Зрештою слідчим вдалося попередньо відтворити події того дня. Дідусі вирішили відпочити по-дорослому. Дві пляшки горілки швидко спорожніли. Тоді одному здалося, що його сусід приховує чвертку. Жаднюгу вирішив провчити за допомоги ножа. Суперник знайшов сили і дав здачі.

Нині обидвоє дуелянтів в тяжкому стані. Тепер вони і постраждалі, і звинувачувані. Аж доки одужають і розкажуть свою версію.

Олександр Дем’янчук, Наталя Таран, НТН