Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 квітня 2009, 16:30 Інше
Старенька жінка приревнувала свого діда: вирішила втопитися в колодязі
Старенька жінка приревнувала свого діда: вирішила втопитися в колодязі

Повідомлення про те, що в селі Більську, Котелевського району, у колодязь впала жінка, надійшло до МНС удень. На допомогу кликали рідні, яких сповістили сусіди.

Ганна Костюк, родичка: «Сразу кинулися, що немає бабусі. Чуємо якійсь звуки іздає. Кинулися. Знайшли її у колодці. Побачили її, почали одразу визивати МНС на поміч, бо самі б нічого не зробили. МНС приїхала дуже швидко».

Онуки підбігли до колодязя і почали говорити з майже непритомною старенькою. А коли зрозуміли, що самотужки не витягти, викликали рятувальників. За 15 хвилин бійці МНС були вже на подвір’ї, а ще за мить одного з них спустили на дно криниці. За словами МНС-ника, пенсіонерка була вкрай знесилена. Тож довелося виконувати роль психолога.

Володимир Глушко, сержант служби цивільного захисту МНС в Полтавській області: «Не дуже вона допомагала, вже давно просиліла. Трудно було витягувати. Як надів петлю, вона почала трохи допомагати і нас підняли. Я її тримав за голову, щоб вона головою не стукалася об кольца».

Тягли бабусю всі разом: і бійці, і сусіди. Допомагав і дід, якого живого-здорового знайшли біля лісу. Вішатися він й не збирався. Хотів полякати дружину, аби заспокоїлася. Врятованій надали першу медичну допомогу та відвезли до лікарні.

Віктор Гета, головний лікар Більської дільничної лікарні: «Діагноз при доставленні — переохлаждение 2-3 ступеня. Середня стадія алкогольного опьянения. Глубока різана рана лівого плеча. Надана допомога ліками і гаряче пиття – чай. Вколені ліки».

79-річну ревнивицю ще деякий час потримають у лікарні, адже після переохолодження в неї може розвинутися пневмонія. А ще медики радять обстежитися у психіатра.

Сергій Блавацький, Антон Кочубей, НТН.