Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 квітня 2009, 09:49 Інше
Миколаївські ДАІвці вполювали заспиртовану вантажівку
Миколаївські ДАІвці вполювали заспиртовану вантажівку

Він гадав, що в причепі пластикова вагонка, а там крився зелений змій. На трасі «Улянівка-Миколаїв» інспектори зупинили фуру вінничанина - для перевірки маси вантажу. Виявилося, вага будматеріалів більше задокументованої на тонну.

Олександр Лозицький, співробітник УДАІ УМВСУ в Миколаївській області: «После открытия фуры было увидено, что водитель перевозил спирт в бочках 200-литровых. Примерно, грузом на 20-22 тонны».

Зловмисники зробили у причепі схованку, яку замаскували кількома кубометрами вагонки.

Коли водій погоджувався на угоду, був упевнений - все законно. Від алкогольного вантажу 46-річний чоловік відхрещується. Каже – все належить бізнесменам, з якими випадково познайомився на автостоянці у Києві.

Водій вантажівки: «Частники пришли, лица кавказкой национальности, если точно».

Вони дали документи на вагонку. Обіцяли пристойну винагороду за перевезення вантажу до Маріуполя. У пункті призначення шофер мав отримати чотири з половиною тисячі гривень. Що в кузові спирт, стверджує далекобійник, і гадки не мав.

Водій вантажівки: «Я машину оставил, сам пошел кушать. Прихожу – все загружено. Говорят: езжай».

Але доїхав довірливий водій тільки до Миколаївської області. Проти водія порушили кримінальну справу. Йому світить до трьох років позбавлення волі.

Дмитро Ільчук, Владислав Гнатенко, НТН