Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 квітня 2009, 12:48 Інше
Розлючений вкладник покинув у приміщенні банку власну дитину
Розлючений вкладник покинув у приміщенні банку власну дитину

Близько 11-ої години ранку до головного офісу банку прийшов розлючений вкладник із трирічною донькою. Службовцям заявив, що йому не повертають депозиту, тож нічим годувати дитину.

Учинивши бучу, чоловік покинув дівчинку у фойє, а сам подався геть. Коли до справи взялися міліціянти, то з’ясували, що дитина стала заручницею 30-тисячного вкладу, якого фінустанова ніяк не поверне.

Павло Лихач, керівник відділу Личаківського РВ міліції м. Львова: «При розмові з батьком, він, можна сказати, перебував в істеричному стані, плакав. Повідомив, що не має коштів, він не буде виганяти дитину на вулицю жебракувати».

Із банку маленьку Віку міліціянти доправили до дитячого будинку. Його керівник розповідає – дівчинка не була збентеженою чи наляканою. Та батьків, котрі ввечері прийшли по неї, за психічну наругу вирішили трохи провчити.

Марія Черник, керівник Львівського дитячого будинку: «Коли тато за нею прийшов, то вона не хотіла йти спочатку. Вона сказала, що ображена, що тато її залишив. Вони тут з нею говорили, вмовляли. І вона сказала, що піде повечеряє з дітьми і тоді піде додому».

Сім’я мешкає неподалік Львова, в селі Бірках. Батька Віки тут знають як заможну людину. Селяни кажуть - чоловік часто їздить на полювання, має власний бізнес – вирощує фазанів. А його дружина вчителює в школі.

Сусід: «Та то всьо брехня. Ні, він до бомжів не відноситься, до рангу бомжів його не можна віднести».

Коли приїхала знімальна група «Свідка», відчайдух був удома. Проте не таким відважним, як у банку. Помітивши відеокамеру – зачинився. Ошуканий вкладник, якому нічим годувати родину, мешкає ось у такому будинку (на світлині). У телефонній розмові чоловік навідріз відмовився вийти до журналістів. Однак пообіцяв, що його війна з банком матиме продовження.

Вікторія Балицька, Михайло Заярнюк, Львівська область, НТН