Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 квітня 2009, 10:55 Інше
Харків’янка постійно прив’язувала рідного сина до батареї
Харків’янка постійно прив’язувала рідного сина до батареї

П’ятирічного Ігоря з мотузкою на нозі на подвір’ї побачили сусіди. Вони кажуть: мати не вперше залишає сина самого. Та й загалом поводиться з дитиною, як із нерідною.

Людмила Касьяненко, сусідка: «Он совершенно ей не нужен. Такое впечатление, что она только для того, чтобы получать эти деньги. Как малоимущая, как мать-одиночка. Избивает систематически. Ее дома вообще не бывает. Тут притон какой-то. Живет непонятно кто».

Годували покинутого хлопчика зазвичай сусіди, інколи вони зоставляти Ігоря в себе ночувати. Зрештою, кажуть, терпець урвався. Тому й викликали міліцію.

Олег Геращенко, керівник сектору Харківського МВ міліції: «Была установлена личность его матери, которая на момент задержания находилась в состоянии алкогольного опьянения. Мать была освидетельствована. По данному факту собран материал. Ребенок помещен в приют для несовершеннолетних».

Хлопчик розповів, що мати йшла з дому майже щоночі.

Міліції жінка пояснила: сина любить, але він неслухняний – тому змушена виховувати. За кілька днів перебування хлопчика у притулку мати жодного разу його не відвідала.

Мати: «Зачем вы его привязывали? - Надо так было - А зачем? Вы знаете, что это насилие над ребенком? - Знаю. Надо было мне так».

Ігор – не перша дитина в матері. Старшого брата виховує бабуся. Малюк сподівається, що вона забере і його.

Ганна Силаєва, В’ячеслав Душка, Харків, НТН