Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 квітня 2009, 12:54 Інше
22-річний хлопець дошуткувався з гривнями до криміналу
22-річний хлопець дошуткувався з гривнями до криміналу

Фальшивомонетнику 22 роки. В грошах, запевняє, потреби не мав. Сам працює на фірмі, яка займається євроремонтами, тож заробляє непогано.

Має автівку. Гроші підробив з цікавості. Хотів подивитися, чи купляться люди на фальшивки.

Затриманий: «Сидел за компьютером. Делать было нечего - решил попробовать. Шесть листиков по четыре купюры. На одном листике двухсотки были, а остальные по 50. Положил 50 гривен на сканер, вышла картинка на компьютер, ну, и поставил на распечатку, заднюю и переднюю сторону, потом получил, порезал и всё».

Після цього хлопець взяв гроші, стрибнув у автівку і поїхав до друга. Хотів похвалитися своєю вигадкою. Та на одному з пунктів ДАІ його зупинили.

Валерій Терещенко, заступник керівника Обухівського РВ міліції: «Це було четвертого квітня. В одному з населених пунктів Обухівського району працівниками Державтоінспекції був зупинений автомобіль марки «Део». Під час його огляду в салоні автомобіля було виявлено та вилучено 1500 купюр, які були підроблені».

Міліціянти вже вилучили техніку, на якій спритник підробляв гривні. Зараз проводять перевірку, чи встиг молодик щось придбати за фальшивки.

Сам ж хлопець шокований, що його так швидко затримали. Про те, що за такі витівки може потрапити за грати, дізнався лише у райвідділку.

Марина Борисполець, Аркадій Моос, НТН