Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 квітня 2009, 12:22 Інше
В Київській обл. за загадкових обставин зник бізнесмен Віктор Федоров
В Київській обл. за загадкових обставин зник бізнесмен Віктор Федоров

Як і щодня він повертався додому. Проте, від автівки до власного будинку так і не дійшов. Заведену, але порожню машину, знайшла біля подвір’я сестра зниклого підприємця. Причину ж неприємного сюрпризу дехто вбачає не у містиці, а в його професійній діяльності. Чоловік торгував не чим-небудь, а титаном.

Пані Надія, як завжди, чекала на повернення брата. Вечір нічим не вирізнявся. Вийшла на подвір’я, заздалегідь відчинила ворота та й пішла в хату. Коли брат не приїхав додому вчасно, почала хвилюватися.

Надія Федорова, сестра зниклого: «Половина одинадцятого. Я дзвоню до нього. Де він находиться, шо його не має? Я почала телефонувати на мобільний, визов іде, а відповіді не має».

Згодом жінка вийшла надвір і побачила Вікторове авто. Навкруги - ані душі. Двигун іще працював.

Надія Федорова, сестра зниклого: «Як я повернулася вліво, то побачила машину. Машина стоїть при в’їзді в подвір’ї але не в’їхала. Машина стоїть, працює. Я стривожилася, підбігла до машини, подивилася я у вікно, а його не має».

Родичі бізнесмена одразу звернулися до міліції. Та знайти чоловіка й досі не вдалося. Ніхто з сусідів нічого підозрілого не чув і не бачив. Чоловік наче провалився під землю.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС України в Київській області: «Він являється одним із директорів такої потужної компанії, яка займається металом. У нього є нерухоме майно в Києві, в Київській області. Можливо з цим і пов’язано, шо людина пропала».

Родичі та міліціянти просять допомоги. Якщо хтось бачив цього чоловіка - на ваш телефонний дзвінок дуже сподіваються його родичі. Віктор Федоров невеликий на зріст: 153 сантиметри. Був зниклий у темно-синьому пальті, в костюмі та краватці. Має округле обличчя та світлі очі. Якщо ви можете допомогти - не зволікайте.

Тарас Білаш, Аркадій Моос, НТН