Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 березня 2009, 10:04 Інше
Якщо у Києві ваша машина піде «під землю» - у цьому ніхто не винен!
Якщо у Києві ваша машина піде «під землю» - у цьому ніхто не винен!

Як для людини, що на власній машині за якусь мить опинилася трошки ближче до пекла, Микола тримається спокійно. Моменту, коли провалився, не пам’ятає. Відому фразу Нікуліна – впав, отямився, гіпс – переповідає у власній інтерпретації.

Микола, власник машини: «Ехал, снесло в правую сторону, упал асфальт, я вылез».

Володимир на власні очі бачив, як машина об’їжджала велику калюжу на дорозі, аж раптом зникла. Каже, за лічені хвилини від автівки тільки багажник залишився – яму залило водою. Чоловік вже думав про найгірше, як раптом через заднє розбите скло випірнув водій. І пан Володимир, і Микола дивуються – чому ремонтувати дорогу приїхали тільки після пригоди.

Володимир, свідок: «Воно звечора туди йшло, потому що пісок аж там коло ринку, так що вони мали ще звечора знать, що тут іде».

Після тривалих розпитувань, чиновники привідкрили завісу утаємниченості. Виявляється, ніхто не винен. Це просто збіг обставин.

Ігор Сафка, керівник водопровідних мереж Святошинського району м.Києва: «Машини їдуть постійно по дорозі. Просто прорвало трубопровід і зразу попала туди машина, буквально за 20 хвилин».

За кілька годин автівку витягли. Рятувальники підсумовують – не легка це справа – тягти авто з болота.

Роман Ткачук, командир аварійно-рятувальної служби КМДА: «Извлечение машины из такого рода ямы – очень тяжелой процесс, вода с песком размывает машину и ее сначала надо откопать, а потом уже доставать».

Ближчим часом яму мають засипати щебенем та заасфальтувати. Але після ремонту труби. А от що з машиною робити, Микола ще не вирішив. Одне втішає – авто застраховане.

Борис Сачалко, Аркадій Моос, НТН.