Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 березня 2009, 08:42 Інше
Киянин вирішив розстріляти водія, що збив його матір
Киянин вирішив розстріляти водія, що збив його матір

Близько дев’ятої ранку до міліції зателефонувала офіціантка однієї зі столичних кав’ярень. Повідомила, що до їхнього закладу вдерся невідомий з пістолетом і автоматом «Калашникова» та погрожує розправою.

Сергій Перевертун, інспектор ВДСО: «За вказаною адресою був затриманий громадянин, у якого був при собі пістолет для відстрілу гумових набоїв, а також мисливський карабін. На карабін у нього дозволу не було, а на пістолет був дозвіл».

Озброєним до зубів Рембо виявився 29-річний киянин Олексій. Він розповів, як зранку відпочивав у кафе і раптом помітив на вулиці свою матір. Каже: не встиг і оком зморгнути, як жінка, що саме переходила вулицю, опинилася під колесами автівки.

Парубок миттю вискочив на вулицю і кинувся на допомогу неньці, та ба - водій щосили натиснув на газ.

Олексій, затриманий: «Я вцепился в открытое окно автомобиля. На мой взгляд, это был американский минивен, на мой взгляд, это «Крайслер». Если кого–то интересует, могу показать свои брюки, свои туфли, стертые в процессе борьбы с преступниками».

Іномарка протягла парубка по асфальту двісті метрів, далі різко повернула в бік, скинула переслідувача і зникла.

Свідки ДТП одразу ж викликали швидку, а син подався додому. Там він узяв мисливський карабін, пістолет з гумовими кулями та повернувся до кав’ярні.

Затриманий: «Ви використовували зброю? - Ні. - А для чого? – Збирався використовувать. По тих людях, які збили мою мать. Конечно, не удалось мне их задержать, но, ублюдки, готовьтесь! Ваша смерть очень скоро наступит».

Після того, як міліціянти з’ясували обставини інциденту і знайшли дозвіл на карабін, месника відпустили. Водія лімузину, що наїхав на жінку, розшукає міліція.

Враховуючи те, що постраждала не отримала значних тілесних ушкоджень, на нього чекає штраф у триста шість гривень або п’ятнадцять діб арешту.

Андрій Герко, Аркадій Моос, Олександр Радкевич, НТН