Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 березня 2009, 12:00 Інше
Пивний сюрприз поклав літню жінку на медичне ліжко
Пивний сюрприз поклав літню жінку на медичне ліжко

Вибух на сходах пролунав о шостій ранку. Внаслідок цього постраждала одна людина. В навколишніх будинках повилітали шибки.

Любов Михайлівна працює сторожем у комунальному підприємстві, що надає ритуальні послуги. Ніч минула спокійно. Вранці вийшла підмести територію та прибрати сміття. На сходах побачила поліетиленовий пакет, підняла його і розкрила.

Пам`ятає, що встигла побачити там порожню пляшку з-під пива, аж раптом пролунав вибух.

Любов Михайлівна, постраждала: «Взялась за пакет, а потом, как в фильме: очнулся – гипс. Все в тумане, что-то летит, разговаривать не могу. Я стала слышать, ко мне мужчина подошел сразу: что такое, что такое? Я сама не знаю, что такое».

Осколки повпивалися жінці практично в усе тіло. Випадковий свідок трагедії викликав швидку, і постраждалу доправили в лікарню.

Юрій Ковальов, завідувач травматологічного відділення лікарні: «Женщина поступила к нам в состоянии средней тяжести с огнестрельными ранениями лица и конечностей. Ей оказана медицинская помощь, проведена первичная хирургическая обработка ран, назначено лечение».

Правоохоронці розглядають кілька версій. За попередніми даними, предмет, що вибухнув, є саморобним і містив значну кількість різаної проволоки.

Тетяна Погукай, керівниця ЦГЗ УМВС України в Луганській області: «После сообщения по данному факту на место выехала следственно-оперативная группа. По собранным материалам возбуждено уголовное дело по статье 296 – «Хулиганство со специально приготовленным предметом». По результатам говорить еще рано. Проводится следствие».

Нині триває слідство, а організаторів і виконавців злочину так і не знайшли. Правоохоронці просять у мешканців Красного Луча допомоги.

Не завадить будь-яка корисна інформація про ймовірних організаторів злочину.

Євген Соломін, Микола Рижченко, Луганська область, НТН