Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 березня 2009, 09:27 Інше
Гранату – на нараду! Від вибуху в центрі Києва постраждало семеро людей!
Гранату – на нараду! Від вибуху в центрі Києва постраждало семеро людей!

Нарада в кабінеті головного залізничного санепідем-лікаря ледве не стала останньою для десятка людей. Невідомий закинув у кабінет на вулиці Фурманова гранату РГД-5. Один із присутніх не розгубився і спробував викинути вибухівку на вулицю, але вона застрягла у вікні.

Ірина Біба, заступник керівника Солом‘янського РВ міліції: «Один із заступників намагався її викинути, але у самому вікні вона все-таки вибухнула. Різними осколками було поранено сім чоловік. Четверо з них знаходяться у лікарнях, трьом надана медична допомога та не госпіталізовані».

Постраждалих забрали до залізничної лікарні. Їхньому життю нічого не загрожує - у людей, здебільшого, сильні порізи від розбитого скла і уламків гранати та, звичайно, шок. Дісталося і головному лікареві. На його обличчі – серйозне розсічення.

Прибиральниця: «Живий і слава богу. З інфарктом там наша головний бухгалтер – Надія Василівна дуже постраждала. В неї інфаркт».

Зловмисник утік автівкою. За однією з неофіційних версій, ця акція - помста головному лікареві. За іншою – на будівлю, що розташована практично в центрі міста неподалік від залізничного вокзалу, претендує невідома будівельна компанія.

Мовляв, зловмисники збиралися знищити бодай частину будинку та залякати персонал. І в такий спосіб змусити санепідемстанцію переїхати.

Ірина Біба, заступник керівника Солом`янського РУ міліції м. Києва: «Працюють слідчі, розіслано усі орієнтировки. Порушено кримінальну справу за статтею 115 – «замах на вбивство».

Олексій Бєльський, Сергій Павленко, НТН.