Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 березня 2009, 15:10 Інше
Самогубця чекав на Бога, а прийшли рятувальники...
Самогубця чекав на Бога, а прийшли рятувальники...

Близько 2-ої години дня люди помітили чоловіка, який видерся на покрівлю довгобуду, що на вулиці Нижньо-Юрківській. Дивак був без верхнього одягу і гучно промовляв молитви. Самовидці запідозрили лихе і зателефонували до міліції.

Близько двох годин люди вмовляли відчайдуху не стрибати, а він все одно видерся на верхівку будівлі і кликав на допомогу Бога. Та замість всевишнього до нього прийшли рятувальники.

Ситуацію ускладнювало небажання чолов’яги злізти. Він знай погрожував, що плигоне. МНС-никові Генадієві Миколайовичу довелося бути за парламентаря. За лічені секунди пригадав усі психологічні навички. Та відчайдух правив своєї.

Самогубець: «Ветер, ветер. Гол, гол, свят, свят, свят. Иисус солнечный свет».

Самогубця пояснив, що чекає на Бога, а ось рятувальники вирішили не чекати.

Геннадій Кириленко, головний державний інспектор Подільського РУ МНС міста Києва: «Вибралися на цю кришу. Ми його застрахували і накинули мотузку, але не з першої попитки вдалося. Накинули петлю на нього, він її зняв, викинув. Знов накинули і таким чином його підтягнули, стримували його рухи, бо він видирався. Ми його повільно спустили, а внизу просто спіймали. На рахунок три відпустили і внизу хлопці його впіймали, просто на руки впіймали. Таким чином врятували йому життя».

Далі чоловіка віддали ескулапам. Ті його ушпиталили, запідозривши божевілля. Остаточний діагноз мають поставити психіатри.

Олександр Дем’янчук, Олександр Мироненко, НТН