Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 березня 2009, 10:18 Інше
Розбійні напади, здирництво, шахрайство й торгівля людьми…
Розбійні напади, здирництво, шахрайство й торгівля людьми…

Гроші на цей автомобіль у бандитів позичив місцевий бізнесмен. Так склалося, що один зі злодіїв був його приятелем. Борг мав віддати за два місяці. Та вже через тиждень розбійники почали вимагати своє. Та ще й з відсотками.

Постраждалий: «Почали вимагати з мене гроші. Забрали у мене машину. Продали. Завезли мене в Київську область. Заставили робить. Припугнули тим, що коли я буду оттудова тікать, то не вспію і доїхати, як уже буде хана. І жінці і дітям».

Чоловік рік гнув спину ледь не задарма на будівництві. Так розраховувався за вже повернені гроші.

Оперативний співробітник УБОЗ у Черкаській області: «На підставі цих боргів, він був зданий на відпрацювання даного боргу. Тобто на виконання примусових робіт. По виконанню чорнових робіт на будівництві. За те, щоб повернути вказану особу до дому в його дружини вимагали 10 тисяч гривень».

Банду затримали після втечі підприємця. За слушної нагоди, він чкурнув до міліції. Тепер розбійників судитимуть. Та ув‘язнення їх не лякає. Для них тюрма – домівка.

Затриманий: «Все совершают преступления. Просто некоторые к этому относятся творчески. А некоторые люди относятся к этому как к глобальному усугублению душевного состояния. У меня творческий подход к этому. Это образ жизни. И я даже рад, что меня закрыли. Будет возможность еще немножко продвинутся к своей цели и может быть лет через 10 я достигну того состояния, которого достигали в древние века буддистские монахи».

Тарас Білаш, Наталя Таран, НТН.