Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 лютого 2009, 12:28 Інше
Загубив гаманець: у 24-річного таксиста вимагали 15 тисяч гривень
Загубив гаманець: у 24-річного таксиста вимагали 15 тисяч гривень

Той день Олександр згадує зі страхом. На одній із вулиць міста в його автівку сів невідомий чоловік. Назвав адресу, за якою його треба було відвезти, а прибувши, заходився шукати гроші, щоб розрахуватися. Виявилося, в нього зник гаманець, в якому начебто було більше 3-ох тисяч гривень. Водій і пасажир оглянули салон, проте дарма.

Уже за кілька днів колишній клієнт почав вимагати від таксиста суму, причому з кожним днем вона зростала на тисячу гривень. Мало того, чоловік із друзями побив шофера. Побоюючись за свою родину, Олександр звернувся до міліції.

Постраждалий: «Я работаю таксистом более пяти лет. В моей практике никогда таких ситуаций не было, чтоб пассажиры вымогали деньги, в основном всегда расходились мирно, нормально. С меня вымогали очень большую сумму денег. Для меня это нереальная сумма, для моей семи».

Правоохоронці спіймали одного зі зловмисників, коли він отримував гроші. Його спільників розшукали того ж дня.

Сергій Колесник, заступник керівника УБОЗ УМВС України в Кіровоградській області: «Затримана злочинна група в складі п’яти чоловіків та однієї жінки, які на протязі місяця вимагали 15 тисяч гривень з водія таксі, при цьому погрожуючи фізичною розправою йому та членам його родини».

Отакі непорозуміння між таксистами і клієнтами виникають не часто, здебільшого тоді, коли пасажири п’яні - розповідає постраждалий. Зрештою, доводиться поступатися, і зазвичай це роблять водії, бо від якості обслуговування залежить кількість замовлень.

Ангеліна Несен, НТН