Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 лютого 2009, 10:38 Інше
В Одесі скоєно замах на керівника підрозділу ДАІ
В Одесі скоєно замах на керівника підрозділу ДАІ

Замах скоїли суботнього вечора, в день закоханих. Підполковник вийшов зі своєї квартири в багатоповерхівці й прямував до автівки. Тієї миті спрацювала самопальна зброя.

Пізніше експерти з’ясували: вибухівку в металевій трубці завдовжки 30 см здетонували дистанційно.

Володимир Шаблієнко, в. о. керівника відділу у зв’язках з громадськістю УМВС в Одеській області: «На місці події було знайдено пристрій, який собою нагадує обріз мисливської рушниці, споряджений заздалегідь і встановлений для того, щоб саме направити на автомобіль потерпілого».

Від вибуху постраждав керівник міського МРЕО Владислав Богомолов. Чоловіка з численними пораненнями грудної клітини, живота й ніг доправили до шпиталю. У приватній клініці про його стан говорити відмовляються. Сусідам постраждалого даівця про замах відомо небагато. Хтось чув постріл, хтось не звернув уваги.

Чоловік: «Что-то видели, слышали? – Так, слыхал, говорят, что пулевое ранение получил. С моей парадной он тут».

Хлопець: «Мне просто соседи сказали, что попытались кого-то взорвать. Больше ничего не знаю. – А кого? – На втором этаже квартиру, там дети живут».

Жінка: «Вы знаете, у нас каждый вечер что-то взрывается, слышала хлопок, а хлопки часто вечером бывают, и днем. Не обращаем внимания на это все».

Чи замовний злочин - поки невідомо. І ця версія не головна.

Володимир Шаблієнко, в. о. керівника відділу у зв’язках з громадськістю УМВС в Одеській області: «Порушено кримінальну справу за фактом, стаття 296 КК України – хуліганство, яка передбачає позбавлення волі від 3 до 7 років. Розроблюються різні версії, в тому числі сімейно-побутового характеру і з його службовою діяльністю».

Загрози здоров’ю постраждалого керівника МРЕО немає. Справу з райвідділу передали до обласного слідства. Пошуки зловмисника тривають.

Оксана Піднебесна, Влад Величко, Одеса, НТН