Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 лютого 2009, 10:01 Інше
У Луганську парубок розстріляв людей просто на зупинці
У Луганську парубок розстріляв людей просто на зупинці

За версією слідства, постріли лунали якраз із зупинки громадського транспорту в протилежний бік. Як наслідок – троє поранених.

Найскладніше поранення – в Ольги Черепині. Їй влучили просто у скроню. Лікарі кажуть: врятувало дівчину лише те, що куля гумова. Так з нею і привезли в лікарню.

Анатолій Победенний, завідувач відділу Луганської обласної клінічної лікарні: «Состояние средней степени тяжести. Ранение левой височной области. Сразу прооперировали. Сечас ее состояние более-менее соответствует степени ее травмы».

Постраждала каже, що того вечора стояла на зупинці з друзями – поверталася додому з гостин. Аж почула постріли.

Ольга Черепиня, постраждала: «Раздались хлопки. Думали - петарды. Повернулась – почувствовала, что выстрелили в глаз. Я сразу почувствовала, что напухло что-то. Смотрю – еще двух мальчиков ранили».

Трьох постраждалих, серед яких і неповнолітній хлопець, доправили в різні лікарні Луганська. Нині, кажуть медики, життю поранених уже нічого не загрожує. На місці ж стрілянини перші пасажири збирали набої.

Сергій, свідок: «Собирали гильзы. - Много? - Три штуки, по-моему».

Міліціянти офіційної версії поки не оприлюднюють. Неофіційна ж така: двоє юнаків роздивлялися придбаний на Центральному ринку пістолет. Власник вирішив показати, як діє зброя, і спрямував її на людей. Після стрілянини втік, але бігав лише до ранку. Тепер сидить із затриманим ще вночі другом.

Ольга Радкевич, співробітник відділу ГУ МВС України в Луганській області: «Там, в принципе, один стрелян. Второй, он был приятелем, которому он демонстрировал пистолет. Это предварительная информация. Как там на самом деле распределялись роли – нужно подождать и дать людям разобраться».

Позаяк на придбаний пістолет немає жодних документів, доведеться з’ясувати ще й походження зброї.

За фактом стрілянини карної справи поки не порушено. Правоохоронці кажуть: зроблять це за результатами попереднього слідства.

Євген Соломін, Микола Рижченко з Луганська, НТН