Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 лютого 2009, 08:34 Інше
Хотів ножем повернути кохану, а потрапив у психлікарню
Хотів ножем повернути кохану, а потрапив у психлікарню

Він переслідував Ніну, постійно телефонував, звинувачував у тому, що зруйнувала його життя, та вмовляв повернутися.

Невдатний коханець мало не щодня чекав її після роботи та проводжав додому. Того дня він учергове зустрів жінку. Чоловік знову почав говорити про повернення, дорікав, звинувачував у невірності. Та коли вона й цього разу відмовила, почав розмахувати ножем.

Постраждала: «Он не выдержал, что я выхожу замуж за другого, встретила другого человека, с ним решила порвать все отношения. И он взял нож из дома и решил уже зарезать. Это у него уже было преднамеренно».

Підозрюваний: «Когда я вытащил нож, на нее начал надвигаться, махнул, она начала приседать, повернулась ко мне спиной. Наверное, в тот момент я попал в шею, когда она начала приседать».

Поранена жінка впала. На гамір вибігли сусіди, які й затримали чолов’ягу. По тому викликали міліцію та швидку. Як сказали Ніні лікарі, її врятувало диво, адже ніж пройшов у кількох міліметрах від сонної артерії.

Олексій Антонов, слідчий Симферопольського МУ міліції: «Он свои действия поясняет тем, что потерпевшая якобы виновата перед Богом, перед ним, что живет неправильно, и в связи с тем, как он пояснил, захотел сделать суд человеческий, чтобы поплатилась за свои грехи, за то, что ушла к другому человеку».

Проте це не завадило порушити Божу заповідь - «не убий».

Олексій Антонов, слідчий Симферопольського МУ міліції: «В ходе досудебного следствия обвиняемый был признан невменяемым человеком. В настоящий момент дело направлено в суд для применения к обвиняемому мер медицинского характера».

А це означає, що вивчати християнські канони Олегові доведеться під час примусового лікування в психіатричної лікарні закритого типу.

Світлана Скляренко, Юрій Ламзін, Крим, НТН