Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 лютого 2009, 10:42 Інше
Уночі Сімферополем розгулював хижак!
Уночі Сімферополем розгулював хижак!

Спочатку рятувальники подумали, що то - собака. Та поведінка тварини насторожила працівників МНС.

Володимир Іванов, помічник керівника ГУ МНС в АР Крим: «Волчица почему привлекла внимание спасателей: она неадекватно себя вела, постоянно озиралась, шарахалась в разные стороны».

Тварину розглянули уважніше й очам своїм не повірили: містом розгулював вовк! Рятувальники заманили хижака на територію пожежної частини й зачинили його в приміщенні постового. Вранці викликали керівника Сімферопольського зоопарку. Фахівець підтвердив - то справжній вовк.

Олексій Камєнцев, керівник Сімферопольського зоопарку: «Это не тот волк, который пришел к нам из леса. Это волк, это животное – волчица, которое находилось у кого-то в частном использовании… Использовали для скрещивания… Для усиления бойцовских качеств собак, может быть, для каких-то охранных структур».

Тварину оглянули, вкололи їй снодійне й відвезли до нової домівки – до Сімферопольського зоопарку. Тепер вовчиця - під наглядом фахівців. Вона вже облаштувалася в окремому вольєрі.

Олексій Камєнцев, керівник Сімферопольського зоопарку: «Будет жить у нас, пока не найдется хозяин… Или зоопарк, куда бы мы спокойно передали это животное».

Як вовчиця опинилася в центрі міста - досі невідомо. Найімовірніше - через халатність її колишніх господарів.

Володимир Іванов, помічник керівника ГУ МНС в АР Крим: «Все закончилось очень хорошо и благополучно, то есть это просто какое-то чудо, что она никого не покусала».

Світлана Скляренко, Юрій Ламзін, Крим, НТН