Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 січня 2009, 09:51 Інше
Винагорода за харківського втікача – 50 000 гривень!
Винагорода за харківського втікача – 50 000 гривень!

Дзержинський райвідділок міліції Харкова. Нині тут – нове керівництво. Звільнені: начальник, перший та два заступники, оперативний черговий. І ті, від кого втік затриманий, - старший інспектор та водій.

Обласна прокуратура порушила проти них кримінальну справу. За офіціальною версією – підозрюваний втік через недбалість супроводжувачів. Начебто водій та інспектор навіть не помітили, що конвойований зник – про це їм, коли машина зупинилася на світлофорі, повідомили перехожі.

Віктор Развадовський, керівник ГУ МВС у Харківській області: «Я не скриваю - це халатність працівників міліції, яку вони допустили під час конвоювання затриманого вбивці, якого розшукували біля двох років за скоєння важких злочинів в Україні. Були надіті наручники, так як вони пояснюють, він не був пристебнутий. Автомобіль не був обладнаний решіткою ззаду».

Правоохоронці просять телефонувати: 8-050-401-77-15, 336-79-96, 337-78-80 чи 02. Володомира Кудрю оголошено в розшук. 32-річний чоловік – небезпечний злочинець. Він скоїв понад двадцять злочинів, за які вже відбув покарання.

Під час ЦЬОГО затримання дав покази за ще вісімнадцятьма епізодами. Людина вкрай небезпечна, попереджають правоохоронці і просять допомогти. Гарантують винагороду – п’ятдесят тисяч гривень.

Віктор Развадовський, керівник ГУ МВС у Харківській області: «Допомогти його затримати. Він здібний до різних коварних ситуацій. До зґвалтувань людей, зокрема дівчат молодих. Я хотів би звернути увагу, що такий злочинець який сьогодні ходить на Харківській землі, зокрема у місті, на ринках, він може обманути любих людей».

Неофіційно високопосадовці у погонах кажуть, за десятиріччя роботи в органах ТАКОЇ зухвалої втечі не бачили. Діляться сумнівами – чи насправді УТІК затриманий, чи, може, супровід «допоміг» йому. Це й з’ясує слідство, яке вже розпочала прокуратура Харківської області.

Ганна Силаєва, В’ячеслав Душка, Харків, НТН.