Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 січня 2009, 11:34 Інше
Новий рік 2009: міліційне СПОКО!
Новий рік 2009: міліційне СПОКО!

Володимир Поліщук, керівник ВЗГ ГУ міліції міста Києва: «Міліція несе службу у посиленому варіанті. За час несення служби під час новорічних та різдвяних свят констатуємо, що погіршення ситуації немає, навпаки, у порівняні з минулим роком скоєно набагато менше тяжких злочинів, убивств, тілесних ушкоджень. Незважаючи на те, що є певні ознаки кризи майнових злочинів було скоєно вдвічі менше».

Ця статистика не означає, що злочинів не було взагалі. Окремі інциденти затьмарили всі святкування. Так, у Шевченківському районі знайшли труп чоловіка.

Руслан Осипенко, керівник відділу Шевченківського РУ міліції міста Києва: «Был обнаружен труп неустановленного лица мужского пола, возраст от 40 до 50 лет, рост 170-175 см. На месте, где было обнаружено тело, по предварительным заключениям экспертов было установлено, что человек погиб в результате насильственной смерти».

Експерти дізналися - бідаку вбили напередодні Нового року. Особи нападника й жертви з’ясовують слідчі. Єдина зачіпка – на тілі загиблого татуювання у вигляді дельфіна та сонця. Коли вам бодай щось відомо про чоловіка із цим зображенням, телефонуйте до міліції.

Міліція просить телефонувати: 486-03-06, 8067-230-68-28 або 02.

Руслан Осипенко, керівник відділу Шевченківського РУ міліції міста Києва: «Многие источники говорят, что её кололи в 60-70-х годах, когда люди призывались служить в военно-морской флот. Также может говорить о том, что человек мог проживать на юге возле моря».

Про причини вбивства казати зарано. Проте, правоохоронці припускають, що злочин скоєно в нетверезому стані. Під впливом алкоголю сталася більшість нещасних випадків. Як, приміром, в одному зі столичних будинків на вулиці Сошенка. Щоправда, тут криміналу оперативники не виявили.

Володимир Поліщук, керівник ЦЗГ ГУ міліції міста Києва: «В одному з приватних будинків було виявлено два трупи чоловіка та жінки 60-го та 65-го року народження, які після вживання спиртних напоїв замерзли у власній квартирі».

А в Оболонському районі чолов’яга потрапить за ґрати через бажання продовжити святкування. Молодикові забракло коштів, і він вирішив пограбувати крамничку. Забрав у касирки 700 гривень, дві мобілки й накивав п’ятами. Та витратити гроші не встиг. Новорічного грабіжника невдовзі затримали міліціянти.

Олександр Дем’янчук, Олександр Мироненко, НТН