Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 квітня 2016, 23:00 Суди
Джонні Деппа і Ембер Херд в Австралії засудили до сплати штрафу
Джонні Деппа і Ембер Херд в Австралії засудили до сплати штрафу

Дружина Джонні Деппа - на лаві підсудних і ризикує сісти за ґрати на 10 років. Кохана голівудського красеня - Ембер Херд - постала перед австралійським судом через контрабанду собак. Куди і для чого перевозила живий товар, і як зіркова пара виправдовується перед Фемідою?

Джонні Депп пробирається крізь натовп журналістів і шанувальників. Але не задля того, що дати автограф. У всіх на вустах єдине питання.

- Джонні, як почуваються Пістоль і Бу?

- Прокоментуйте, чому вас і Ембер викликали до суду. Чи ви визнаєте вину?

Дружина Джонні Деппа - на лаві підсудних і ризикує сісти за ґрати на 10 років. Такими заголовками вже рік рясніють австралійські й світові таблоїди, плітками кишить Голівуд. Ембер Херд торік перетнула австралійські кордони й грубо порушила закон - привезла й не задекларувала двох тер'єрів родини. За законами зеленого континенту за таку, здавалося б, безневинну витівку дружина голівудського актора втрапила в справжню халепу, а справа про песиків Пістоля й Бу набула державного розголосу.    

Барнабі Джойс, міністр сільського господорства Австралії:

- Містер Джонні Депп повинен негайно вивезти псів назад до Каліфорнії. Інакше ми приспимо їх. Існує процедура - якщо ви приїздите на нашу територію з улюбленцями, маєте отримати довзоли, далі - 10-денний карантин. Ніхто, навіть найсексуальніший чоловік планети, не може нехтувати правилами. Це стосується усіх.

Тодішній аграрний міністр, а нині віце-прем'єр-міністр Автралії Барнабі Джойс після гучної заяви став героєм інтернет-мемів. Політика висміювали й кепкували з нього. Собача війна Барнабі й Деппа завдяки зусиллям відеоінженерів перенеслася навіть на екран чергової серії про пригоди Піратів Карибського моря. Коли Ембер привезла песиків до Австралії, Депп саме знімався в останній серії кіносаги.

- Містере Депп, негайно вивезіть псів до Каліфорнії. Інакше - на них чекає евтаназія.

Пістоля й Бу депортували з Австралії чартером, а обраницю Джонні Депа - Ембер Херд - таки викликали до суду. 

- Австралія недарма так сильно охороняє свою біобезпеку. Там дійсно ніколи не чули про багато хвороб, які розповсюджені деінде в світі.

- Я щиро співчуваю через те, що сталося.

- Декларуйте все, що провозите на Зелений континент!

Депп і його кохана вибачилися перед австралійцями у відеозверненні. Мовляв, хто ж знав, що асистенти зірки Голівуду не подбали про своєчасне оформлення документів. Ембер Херд попалася до рук правоохоронців, коли привезла своїх пухнастих крихіток до перукарні й виклала фото грумінгу в інтернет. Судді - чи то через щиросердне зізнання, чи то через зірковий статус фігурантів справи - парочку помилували. Замість 10 років за гратами змусили сплатити лише 770 доларів штрафу.