Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 листопада 2013, 01:02 Суди
Оголошено вирок врадіївським гвалтівникам
Оголошено вирок врадіївським гвалтівникам

Первомайський міський суд виніс вирок врадіївським ґвалтівникам. Екс-капітан міліції Євген Дрижак, лейтенант Дмитро Поліщук і таксист Сергій Рябиненко дістали саме стільки, скільки вимагала прокуратура. Втім, і постраждала, й засуджені рішенням незадоволені.

Згвалтована й побита Ірина Крашкова вимагала для мучителів довічного ув'язнення. Втім суд вирішив інакше. По п'ятнадцять років для насильників і 11 - таксистові Рябиненку. А ще втрьох засуджені мають виплатити Крашковій 350 тисяч гривень за завдання моральної шкоди. Постраждала вироком незадоволена.

Ірина Крашкова, постраждала:

- Вони заслуговують саме на довічне ув'язнення тому, що жодного сумління в глазах, якогось покаяння про те, що зробили, не було там. І мало того, ще їхні родичі, от вони просто в коридорі говорили: "шкода, що не вбили".

Із засуджених прокоментував вирок лише Євген Дрижак. Переконаний, рішення несправедливе, бо на суд тиснула прокуратура.

Євген Дрижак, засуджений:

- Як сказав адвокат потерпілої Радецький - яку міру попросить прокуратура - таку й дадуть. От вони і дали.

- Ви будете подавати апеляцію?

- Конечно буду.

- Сергій, будь ласка, а ви будете подавати апеляцію?

Після оголошення вироку наречена екс-міліціянта Євгена Дрижака і його мати влаштували скандал в залі суду. Жінки слів не добирали.

Марія Дрижак, мати засудженого:

- Синуля, ми найдемо тих проституток, шо тебе посадили. Ми покажемо, шо суд незаконний. Ми всім розкажемо це.

Відсидить за гратами і колишній заступник керівника Врадіївського райвідділу Михайло Кудринський, який намагався приховати злочин підлеглих. Його запроторили за грати на п'ять років.