Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 липня 2012, 10:26 Суди
У Донецьку розпочався суд над грабіжниками "ПриватБанку"
У Донецьку розпочався суд над грабіжниками "ПриватБанку"

У Донецьку почали розглядати справу про криваву бійню у відділенні "ПриватБанку". Нагадаємо, 29 грудня минулого року двоє чоловіків зайшли у приміщення фінустанови і вбили 5-ох людей, серед яких була вагітна жінка. Проте родичі одного з головних звинувачуваних, Максима Рудичева, продовжують стверджувати, що взяли не тих.

У справі про напад на відділення "ПриватБанку" головні звинувачувані - 30-річний Сергій Ломако та 32-річний Максим Рудичев. Вже одразу державні обвинувачі заявили, що наполягатимуть на найсуворішому покаранні для них.

Ольга Бондаренко, керівник відділу прокуратури Донецької області:

- Поскольку 2 лица, которые привлекаются к уголовной ответственности, обвиняются в совершении особо тяжких преступлений, санкция за которые предусмотрена - пожизненное лишение свободы, однозначно, при доказательстве их виновности будем ориентировать только на такое наказание.

Разом з ними на лаві підсудних мали опинитися ще троє людей - постачальники зброї і колега Рудичева по роботі. Проте, на попередньому слуханні підсудних не було. Тим часом мати одного з головних фігурантів справи - Максима Рудичева - не вірить, що її син міг холоднокровно вбивати. Каже - він не винен.

Наталя Рудичева, мати звинувачуваного:

- Я считаю, что прокуратура должна была предоставить 100% доказательства вины моего сына.

Та жодних сумнівів у провині підсудних не мають батьки вбитого охоронця Вадима Бондаренка.

Валентин Бондаренко, батько загиблого:

- Наказать их по справедливости. Тот, кто стрелял и угрохал столько, тому, ясное дело, расстрел. Остальные соответственно.

Наступне засідання суду відбудеться наприкінці липня.