Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 листопада 2011, 14:43 Суди
У Донецьку відпустили на свободу водія джипа, який збив на смерть двох пішоходів
У Донецьку відпустили на свободу водія джипа, який збив на смерть двох пішоходів

Водія джипа, що збив насмерть двох пішоходів у Донецьку, відпустили на волю. За підозрюваного внесли заставу - 20 тисяч гривень. Тим часом, родичі загиблих хвилюються, що кермувальник уникає відповідальності.

Трагічна автопригода сталася кілька днів тому. "Тойота Секвоя" вилетіла на тротуар, де на смерть задавила двох пішоходів.

Володимир Мошеров, свідок:

- Он эти все деревья ломает, пока в бордюру не уперся, вот, видите? А человек у него уже, мужчина, на капоте. Удар - и труп оказался там.

На місці роботи загиблого Коваля Руслана Мамісашвілі - траур. Так само, як і в школі № 68 - саме тут викладала фізкультуру загибла Ганна Агеєва. Її вихованці пригадують: свій останній урок вчителька закінчувала усмішкою.

Сашко Пещолка, учень четвертого класу:

- Ей было хорошо с нами, потому, что мы ее хорошо слушались. Я очень сильно сожалею, что ее больше с нами нет. Она была доброй и очень справедливой.

До закінчення слідства правоохоронці не називатимуть ім’я водія джипа. В Інтернеті з’явилася інформація, що керував убивчою автівкою 29-річний бізнесмен. Родичі загиблих твердять, що вбивця ухиляється від покарання, бо має впливові зв'язки. Хоча перед камерою люди говорити не хочуть - вони досі в шоковому стані. Правоохоронці ж запевняють: водій у скоєному розкаявся й тікати не збирається. Тому його й не брали під варту.

Євген Кабанов, заступник керівника відділу ГУМВС України в Донецькій області:

- Водитель, совершивший вышеуказанное ДТП, в отношении водителя избрана мера пресечения в виде залога. В настоящий момент у следствия нет никаких данных предполагать, что он будет скрываться либо препятствовать восстановлению сцены ДТП.

За фактом ДТП порушено карну справу. Водієві загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі. Слідство може затягнутися до двох місяців, а крапку в трагічній історії поставить суд.