Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 липня 2009, 11:52 Суди
Сімейний конфлікт ледве не коштував життя сержантові патрульної служби
Сімейний конфлікт ледве не коштував життя сержантові патрульної служби

 

23-річний сержант Олександр Закусило та його колега поспішали патрульним автом на виклик до однієї з квартир на вулиці Соборній, де чоловік влаштував дружині скандал.

 

Олександр Закусило, співробітник міліції: «Ми почули, як невідома нам жінка просила на допомогу. Представившись, ми почали стукати. Ми представились, що ми є працівники міліції. Вона нам повідомила, що її намагаються зарізати і попросила вибити двері». 

Олександр узявся за ручку і тієї ж миті господар ударив його ножем у живіт.

Олександр Закусило, співробітник міліції: «Невідома людина зразу нанесла мені удар ножем в область живота. Життєво важливі органи в мене не постраждали, так як на той момент я знаходився в бронежилеті. Цей нападник знову намагався нанести удар ножем в область живота. Удар був відбитий. До нього були застосовані прийоми рукопашного бою та спецзасоби. Нападника було обеззброєно і він був затриманий».

60-річний нападник бешкетував не вперше, працівники міліції до його помешкання навідуються часто. Колись в одного з правоохоронців господар жбурнув сокиру. Міліціянт устиг відскочити. Розпочиналися ж ці сімейні сварки зазвичай після того, як чоловяга отримував пенсію й напивався.

Олена, дружина нападника: «Ну, періодично, як випивав так і траплялися. Спочатку оскорбляв, обзивав нецензурними словами. Потім, як щось йому скажеш, він кидався битися. Одного разу побив так, що мені після того зробили операцію – удалили грудь».

У прокуратурі міста впевнені, що бешкетник має відповісти за скоєне.

Андрій Горплюк, старший слідчий прокуратури міста Рівного: «За даним фактом прокуратурою міста Рівного буде прийнято рішення в порядку статті 97, а саме щодо порушення кримінальної справи даного громадянина». //Михайло Мельник, Тетяна Корпусова, Рівненська область, НТН