Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 квітня 2009, 11:10 Суди
Чоловік не отримав вчасно зарплатні й вирішив спалити себе і директорку
Чоловік не отримав вчасно зарплатні й вирішив спалити себе і директорку

Трагедія в цьому охоронному агентстві сталася по обіді. 30-річний електрик зайшов до кабінету директорки й почав вимагати заборговану ще за лютий зарплату. У руках тримав дволітрову пластикову пляшку з бензином. Коли керівниця сказала, щоб на гроші почекав - облив легкозаймистою рідиною і себе, і її.

Тетяна Погукай, керівник відділу УМВС України в Луганській області: «Со слов жены, намерений о самоссожении муж не высказывал. То, что не выплачена зарплата за февраль, жена подтверждает и то, что есть кредит у мужа. В настоящее время проводится проверка действительной причины такого акта самоссожения».

Гасили полум’ям на обох людях працівники фірми. Директорці обпечено руки. Чоловіка в тяжкому стані доправили в реанімацію.

Сергій Мамчур, завідувач відділу реанімації Луганської обласної клінічної лікарні: «При такой травме, когда поверхность тела 80 и более процентов отягощенная ожогом дыхательных путей. Травма считается не совместимой с жизнью. Летальность составляет 90 и более процентов».

Коментувати трагедію в охоронній агенції відмовилися. Знайомі ж кажуть про самогубця лише добре, і не уявляють, чому чоловік вирішив укоротити собі віку.

Ольга Хоршева, сусідка постраждалого: «Он был очень хороший мальчик, всегда вежливый, всегда приветливый... Дочка есть у него, жена, живут с матерью и братом. Мне кажется – это уже крик отчаяния. Как можно так?»

Інцидент розслідують правоохоронці. На лаві підсудних може опинитися як працівник фірми - за підпал, так і його директорка – за затримку зарплатні та доведення до самогубства.

Євген Соломін, Микола Рижченко, Луганськ, НТН