Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 квітня 2009, 13:07 Суди
На Львівщині депутат райради підстрелив тракториста
На Львівщині депутат райради підстрелив тракториста

Тракторист Михайло ніяк не може прийти до тями – проїжджав близько 9-ої ранку біля хати депутата і тепер із кулею у стегні. Розповісти журналістам, як усе було, погоджується лише за зачиненими дверима.

Михайло, тракторист: «Я там тримаю прицеп. Я приїхав за прицепом. Він зупинив мене, показав посвідчення. Стріляв спершу по колах. Я вийшов, тоді стріляв по мені. - Які претензії вам висував? - Що нібито приватна дорога».

Депутат відкрив вогонь гумовими кулями. Був такий розлючений, що навіть прострілив собі штани, коли виймав пістолета з кишені. А як поранив тракториста, то ще й дав йому по голові руків’ям.

Юрій Великий, завідувач хірургічного відділу Городоцької районної лікарні: «Поранене стегно, забій голови. Зараз збираємося витягувати кулю».

Обранець повівся свавільно – засуджує колегу голова комісії з депутатської етики та дотримання законності Городоцької районної ради.

Орест Драп, депутат Городоцької райради: «В Василя Федоровича репутація такої нарваної людини. Вона емоційно нестримана є. Він перше робить, а потім думає».

Удома депутата-стрільця не виявилося. Дружина сказала, що він у лікарні. Пояснила - чоловік боронив із пістолетом в руках рідне болото.

Марія, дружина депутата: «Їхали по тім болоті? Ото якраз і розбивають оті трактори. Ми ту дорогу робимо, ми гроші на то давали…»

Спричинили інцидент не деренчання трактора й дорога, розповідають сусіди. Просто чоловіки погарячкували.

Сусід: «Двоє людей занадто багато між собою поспорили. Дійшло до якоїсь дурної стрілянини».

Дратівливий обранець написав пояснення в міліції. Пістолета в нього забрали. Правоохоронці вирішують, чи порушувати кримінальну справу.

Вікторія Балицька, Михайло Заярнюк, Львівська область, НТН