Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 березня 2009, 15:10 Суди
Рейд з перевірки залів гральних автоматів дав приголомшливі результати
Рейд з перевірки залів гральних автоматів дав приголомшливі результати

Сільський зал гральних автоматів можна впізнати з десятків будівель – жодного вікна, реклами, бодай вивіски. Та незважаючи на робочий день, відвідувачів тут ніколи не бракує. Місцеві трудяги зі спартанським спокоєм тринькають тяжко зароблене. На візит міліції уваги не звертають, а ось адміністраторка ховається за дверима та, напевно, попереджає власника.

Адміністраторка: «Ви відповідальні за гральні автомати? – Ні. - Ви адміністратор тут? - Ні. – Ну як це «ні», а хто виграш видає? – Не адміністратор, а оператор. – Дайте документи на здійснення підприємницької діяльності у сфері грального бізнесу! – Вони у директора. – У вас якійсь документи є? – Ні».

Утім і в директора залу необхідних документів не виявили. Довелося опечатати та вивезти усі 26 гральних автоматів.

Кирил Устименко, оперуповноважений ГУ міліції в Київській області: «Наблюдали за наглядним прикладом роботи залу гральних автоматів без відповідних документів. Як і в інших такого типу закладах, не має жодних документів, що підтверджують діяльність в сфері грального бізнесу, тобто ліцензії, торгових патентів, реєстрації в місцевому самоврядуванні».

Торік на Київщині за аналогічні порушення притягнули до відповідальності 48 підприємців, які виклали понад 20 тисяч гривень штрафів. Утім, жодного однорукого бандита так і не знищили – суди не дали. Рішенням Феміди, автомати повертали власникам, нелегальні заклади спокійнісінько функціонували далі.

Олексій Бєльський, Дмитро Денисов, НТН