Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 березня 2009, 11:52 Суди
На Дніпропетровщині батько одного з учнів побив зам. директора школи
На Дніпропетровщині батько одного з учнів побив зам. директора школи

Батько завітав до школи вранці. Підійшов до прибиральниці й запитав, де тут кабінет директора. Та відповіла, що зараз керівника на місці немає, але є його заступниця.

Валентина Завальнюк, прибиральниця: «Так как кабинет был открыт Любовь Петровны, он зашел. Слышу – крик. Я бросила швабру и побежала. Когда зашла, она сидела за столом и руками закрывается. А он ее бьет».

Пані Валентина почала гукати на допомогу, проте нападник на це не зважав і знай лупцював жертву металевою трубою. Коли закривавлена жінка знепритомніла і впала на підлогу, чолов’яга кинувся до прибиральниці. Перелякана техробітниця встигла добігти до спортивної зали й покликала вчителя фізкультури.

Валентина Завальнюк, прибиральниця: «Побежали мы с ним туда, а Любовь Петровна лежала вся в крови. Он замахнулся над ней. Леонид Петрович его схватил…»

До школи негайно викликали швидку та міліціянтів. 49-річну жінку одразу ж доправили до лікарні. Про стан її здоров’я медики говорити не хочуть.

Леонід Петрович, лікар Павлоградської центральної міської лікарні: «Существует врачебная тайна. Я не обязан без ее согласия разглашать».

Затриманим виявився 36-річний Сергій – батько одного з восьмикласників. Чому напав на вчительку - до пуття пояснити не може.

Вікторія Суктаєва, заступник керівника відділу Павлоградського МВ міліції: «Пришел в трезвом состоянии. Он руководствуется выдуманным конфликтом. Якобы у его сына имелись конфликтные отношения с завучем школы по поводу его успеваемости».

Проти батька-розбишаки вже порушили кримінальну справу, а невдовзі на нього очікує психіатрична експертиза. Після інциденту родичів до приміщення закладу не пускають. Вони приводять дітей на подвір’я й там таки ввечері зустрічають.

Андрій Герко, Артур Терещенко, НТН