Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 лютого 2009, 11:28 Суди
Господар рубильника порізав трьох марнотратних жителів гуртожитку
Господар рубильника порізав трьох марнотратних жителів гуртожитку

Клопіт з електропроводкою в цьому гуртожитку давно. Вона застаріла й не витримує навантажень. Тож люди частенько сидять без світла. Рубильник - у кімнаті Михайла. Він інколи вимикав струм навмисно. Мешканці зрештою не витримали й попросили чоловіка так не чинити. Той почав втокмачувати енергоощадні технології за допомоги ножа, і поранив трьох осіб.

Михайло, затриманий: «Единственно, в чем не прав – сорвался. Но я себя защищал. Но нанес другим травмы – это да. Но я защищал свою честь и здоровье».

Найбільше дісталося Іванові. Каже, що лише намагався вибити ножа з рук п’яного Михайла.

Іван, постраждалий: «Получается, я рукой отбил нож и я об стенку ударился, палец порезал и он тоже. Получается, ягодицу проткнул и кишечник. - Через ягодицу проткнул кишечник? – Да».

Розібравшись із сусідами, розбишака напав на водія швидкої, який угледівши людину із закривавленим ножем, викликав по рації міліціянтів.

Валерій Олейчук, співробітник спецпідрозділу «Беркут»: «Прибыв на место, мы обнаружили, что гражданин пытался напасть на водителя скорой. Повредил радиостанцию. Он пытался оказать сопротивление. К нему были применены меры физического воздействия и надеты наручники».

За двома статтями - бешкет із застосуванням зброї та завдання тяжких тілесних ушкоджень - порушено кримінальну справу. Горе-елетрика ж посадовили в камеру. Він не перейматиметься проблемами енергозбереження щонайменше 10 ближчих років.

Євген Соломін, Микола Рижченко, Луганськ, НТН