Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 лютого 2009, 11:58 Суди
Два дні чолов’яга бив і різав свою сусідку, бо вона накинула оком на картоплю
Два дні чолов’яга бив і різав свою сусідку, бо вона накинула оком на картоплю

Уже кілька днів ця хата на замку. Хазяїн сабиди під вартою, а сусіди й раді.

Дмитро, сусіда затриманого: «На хату посмотреть – понятно, кто такие и как живут. Пили постоянно».

До чарки господар зазвичай запрошував безробітну сусідку. Та, начебто, частенько нишпорила в чужих обійстях. Зрештою прийшла непрохана й до давнього приятеля.

Ліда, сусідка постраждалої: «Алкоголічка вона, і дочка в неї алкоголічка. По городах лазила, по підвалах».

Коли хазяїн садиби знайшов у власному підвалі гостю, одразу запросив жінку до хати. Однак не на каву. Частував кулаками.

Господар запідозрив найгірше: сусідка хотіла вкрасти його картоплю. Помста за бульбу була страшною. Два дні чолов’яга катував полонянку і на острах сусідам водив вулицею.

Рима Боровик, постраждала: «Обуває сапоги, спеціально, щоб бити сапогами по обличчю. Потім брав ножик. Затупився, так він підточував ножик, щоб руки мені різати. А так просто брав – отак, куди попаде і все».

Швидку для Рими викликала співмешканка нелюда. Жінка нагодилася додому, коли побита стікала кров’ю від глибоких ран на грудях і животі.

Володимир Штогрін, завідувач реанімаційного відділу Роменської лікарні «Множественные, абсолютно множественные повреждения мягких тканей всего туловища. От лица и заканчивая конечностями».

Ревний хазяїн певно пробуде за ґратами років з 5. Рідну домівку покидає вже не вперше.

Андрій Івашина, керівник сектору УМВС України в Сумській області: «Чоловік, який так жорстоко покарав жінку за крадіжку, сам був тричі засуджений. При чому раз відсидів строк за крадіжку майна».

Чи дістане термін постраждала - невідомо.

Оксана Москаленко, Олександр Федчун, Сумська область, НТН