Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 січня 2009, 11:41 Суди
За незнання абетки вітчим мало не вбив 5-річну доньку
За незнання абетки вітчим мало не вбив 5-річну доньку

П’ятирічну Маргариту доправили до шпиталю в тяжкому стані. На дівчинці не було живого місця – усе тіло вкрите синцями, лоб розсічений.

Олег Геращенко, керівник відділу Червонозаводського РВ міліції: «В ходе осмотра врачами скорой помощи у девочки были обнаружены телесные повреждения в виде гематом и ссадин на спине, руках и голове».

Але навіть не синці здивували медиків – дівчинка була така налякана, що не могла сказати й слова. Увесь час вона дивилася з повними жаху очами, поки лікарі надавали першу медичну допомогу.

Зоя Логвиненко, лікарка дитячої клінічної лікарні: «При поступлении ее состояние было оценено как средней тяжести. За счет ушибов, эмоционального состояния девочка была подавлена, можно сказать, как загнанный зверек».

Врешті, від гарячого чаю, солодощів та чуйності міліціянтів - дівчинка заговорила. Виявляється, до такого стану її довело виховання вітчима.

Маргарита, постраждала: «Папа побил. - А за что? - Что буквы не учила, не знаю буквы».

Виховні методи за незнання абетки 42-річний громадянин Росії обрав не найгуманніші. Спочатку він лупцював дочку паском. Та цього здалося замало. Тоді вдарив головою об стіну. Вочевидь, додала запалу й горілка.

Маргарита, постраждала: «Папа пьет водку, а мама только пиво пьет».

Після стількох ударів Маргарита почала непритомніти. Горе-батьки злякалися відповідальності за скоєне. Одразу викликали швидку. Та медикам сказали, що дівчинка просто марить через велику температуру. Утім, лікарі діагностували травми. Дитину доправили до шпиталю, де вона перебуває й нині.

Олег Геращенко, керівник відділу Червонозаводського РВ міліції: «Исполком Червонозаводского района по делам детей собирает материал на лишение родительских прав, было проведено исследование жилищно-бытовых условий, установлено, что девочка воспитывалась в ненадлежащих условиях, не было элементарных постельных принадлежностей».

Вітчим-садист уже сидів. Тепер знову розглядають питання про порушення проти нього кримінальної справи.

Олена Ткаченко, Сергій Пупков, НТН