Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 грудня 2008, 12:03 Суди
Розбірки в Одеській області - негативні наслідки безробіття
Розбірки в Одеській області - негативні наслідки безробіття

Вечірня дискотека не завжди може закінчитися вдало. Один з молодиків, що прийшов до цього клубу, потрапив звідси не додому, а прямісінько до лікарні.

До обласного шпиталю Олега Опалинського доправили з трьома ножовими пораненнями та ушкодженням печінки. Хлопця вже перевели з реанімації до терапії. Та згадки про той жахливий вечір залишаться на все життя.

Олег Опалинський, житель села Фонтанки: «Я подошел разнять, один из тех дал мне в лицо. Тут началась потасовка возле входа и тут со стороны тот, что меня ударил, вообще я даже не видел, как он достал нож, как он меня ударил».

Медики кажуть: пацієнтові пощастило, що його на попутці швидко доправили до лікарні. Інакше б не вижив.

Микола Базіятов, хірург Одеської обласної клінічної лікарні: «Любое ножевое ранение, особенно проникающее – это всегда прямая угроза для жизни. Если б этому пациенту не оказали своевременную помощь, скажем, запоздали на часов 6-8, очень сложно прогнозировать, возможно, с летальным исходом».

Лиходія вже затримала міліція. Ним виявився громадянин Грузії, який був того вечора разом з друзями. Свою вину визнає, але стверджує - заводій бійки не він.

Затриманий: «Я хотел выйти на улицу, кто-то повернулся, бьют, я падаю. И когда я падаю, кто-то бьет ногами. Я нахожу ножик и встаю… Я размахиваюсь, попал, куда не знаю. Не хотел, но так вышло».

Тим часом міліціянти стверджують: з`ясування стосунків за допомогою зброї – не новина. На Одещині збільшується кількість безробітніх, серед них будівельники з Грузії, Молдови, Придністров’я. З ними краще не конфліктувати.

Олександр Дяк, слідчий Комінтернівського РВ міліції: «На нашей территории проводили строительные работы, находились нелегально. Психологически – это человек в состоянии алкогольного опьянения, не провоцируйте его на драку».

За навмисне нанесення тілесних ушкоджень громадянинові Грузії загрожує щонайменше 5 років позбавлення волі.

Оксана Піднебесна, Влад Величко, Одеська область, НТН