Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 грудня 2008, 10:41 Суди
У столиці затримали шахрая-бабія
У столиці затримали шахрая-бабія

Шахрая затримали під час передавання чергової суми. Жінка, у якої джиґун попросив грошей, запідозрила щось недобре і звернулася до міліції. Вже у відділку з‘ясували – в Печерському районі він ошукав двох: на 20 тисяч гривень та на 3 тисячі доларів.

Олександр Яременко, старший дільничний інспектор Печерського РУ міліції міста Києва: «Знайомився на вулиці з дівчатами, при спілкуванні входив до них в довіру. І виманював гроші у них. Під різними предлогами: на допомогу батькам, для проведення комерційної діяльності».

Шахрай, Тарас Кухар, народився 1976-го на Кіровоградщині. Міліціянти підозрюють, що на рахунку бабія набагато більше жертв. Тож, хто впізнав кривдника, тих просять сміливо звертатися до міліції: 8 (044) 280-60-79.

Ірина, постраждала: «Мы познакомились с ним. Он был такой представительный, красивый парень. Начали встречаться. А потом он начал просить у меня деньги. Я ему дала эти деньги, обещал позвонить и не звонил. А потом мне позвонили и сказали, чтобы я пришла его опознать».

Олександр Яременко, старший дільничний інспектор Печерського РУ міліції міста Києва: «Якщо буде відомо про інші факти, і якщо будуть більш вагомі суми грошей, то частина кримінального кодексу може помінятися на іншу, і там загрожує більш тяжке покарання до 11 років».

За вже виявлені факти шахрайства чоловік може дістати 3 роки ув’язнення, чи навіть відбутися штрафом.

Тарас Білаш, Віталій Савченко, НТН