Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 грудня 2008, 11:55 Суди
Контрабандисти погоріли на власній неуважності
Контрабандисти погоріли на власній неуважності

Роман Щербань, старший інспектор ДПС: «Під час складання адміністративних матеріалів було встановлено, що даний автомобіль перевозить вантаж. Ми запитали, що вони перевозять, але вони пояснити не змогли».

На вимогу інспекторів, водії показали товар. Машини були вщент забиті коробками. В основному взуттям та одягом. Документів на іноземний крам у чоловіків не було. Не хотіли вони спочатку навіть спілкуватися на цю тему.

Затриманий: «Я не буду нічого вам в кадр говорити».

Інший водій вирішив піти назустріч правоохоронцям. Пояснив, його справа - баранку крутити. А те, що всередині авта, його не стосується. Мешканець Хмельниччини крайнім намагався зробити експедитора.

Олександр, водій: «Документи в… Супроводжує вантаж експедитор. Доставляв з Харкова в Хмельницький, а документів в мене на нього немає ніяких. Загружався в Харкові на ринку. Що перевозив, не знаю, але бачу, що взуття».

Машини з нелегальним товаром доправили до райвідділу. Там фахівці з економічних злочинів з’ясовуватимуть минуле та майбутнє вантажу. Та вирішуватимуть, як покарати винних.

Олександр Дем’янчук, Василь Кравцов, НТН